Populous

populous
I sidste måned udkom det trejde album, Drawn in Basic, fra den unge italiener, Andrea Mangia, som under aliaset Populous laver fængende elektronisk indiepop. Blandt Populous’ egne favoritgrupper finder man alt fra hip hop gruppen De La Soul, over Smashing Pumpkins, til de fantastiske My Bloody Valentine som også har inspireret ham til at bruge synthesizers på det nye album. På dette album samarbejder han med Michael McGuire aka MC Short Stories, som også har bidraget til pladens forunderlige tekstunivers, der breder sig over hele følelsesregisteret.
Nummeret Only Hope fører os med gennem et eventyrligt drømmeunivers, lidt a la Grizzly Bear.

PopulousOnly Hope

[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2008/10/only-hope.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *