Århusianske talenter

electrojuice
Lidt nord for Aarhus ligger byen Hjortshøj, hvor to unge talenter sidder med mac-computer, Kaoss Pad og mixer og laver supersprød electrohouse.
Drengene er henholdsvis 14 og 15 år, lyder de borgerlige navne Jakob og Mads og har siden vinteren 2006 lavet musik sammen under aliaset Electrojuice.
Den vante bloglæser kender allerede til ‘the boys’, og det var da også allerede for halvandet år siden, at SuperTroels åbnede mine øjne for projektet.
Siden da har drengene kastet en håndfuld remixes af sig og et par enkelte egne kompositioner. Senest har When Saints Go Machine og Lulu Rouge været gennem remixmaskinen, hvilket er resulteret i to fede numre, der kan høres nedenunder.
Desuden vil jeg også gerne bringe lidt fornyet opmærksomhed til deres egne numre Pof Pof ogJackstick, da disse to numre er ret forskellige og fede på hver deres måde. Jackstick bærer præg af at mr. Troels “Mockin’ Bird” Abrahamsen er featured på nummeret, mens Pof Pof er min personlige favorit, da den trækker på inspiration af gammel funk. Der er noget James Brown – Sex Machine over det blæserarrangement.

Vi er mange, der spår Electrojuice en stor fremtid, så jeg synes bare du skal downloade numrene, spille dem for dine venner og sprede ordet.
Det er alligevel kun et spørgsmål om tid før de slår igennem.

Electrojuice Pof Pof

[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2008/10/pof-pof.mp3]

Electrojuice Jackstick (ft. Mockin’ Bird)

[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2008/10/jackstick-ft-mockin-bird.mp3]

When Saints Go Machine Sell Me Your Exit (Electrojuice RMX)

[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2008/10/sell-me-your-exit-electrojuice-rmx.mp3]

Lulu Rouge Sweeter Than Sweet (Electrojuice Louder Than Loud Mix)

[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2008/10/sweeter-than-sweet-electrojuice-louder-than-loud-mix.mp3]

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?