Pure Noise

pure-noise
Bag kunstnernavnet Electronic Dream gemmer sig en 15-årig knægt, der lyder det borgerlige navn Jacob Stoumann Fosgrau. Electronic Dream projektet har kørt siden starten af året, og har indtil nu smidt 6 numre og et remix af sig.

Fosgrau bryder en næsten indgroet tendens med, at man SKAL have en mac-computer for at lave elektronisk musik, og han viser med projektet, at man kan komme langt med en HP, et midi-keyboard og programmerne Fruityloops og Cubase.

Dagens mp3-samples er to vidt forskellige numre. Pure Noise trækker på tydelig inspiration af Efterklang og en lille bid Daft Punk intro, mens nummer to er det førnævnte remix af VETO‘s monsterhit You Are A Knife.

Electronic DreamPure Noise

[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2008/09/pure-noise.mp3]

VETOYou Are A Knife (Electronic Dream remix)

[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2008/09/you-are-a-knife-electronic-dream-remix.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *